Gites

Ligging

Alle vier de gîtes zijn gelegen in het hoofdgebouw; twee op de begane grond en twee op de eerste verdieping. Elke gîte heeft een eigen toegang, vanuit de cour of vanaf één van de terrassen. De gîtes zijn gelegen op het zuiden en hebben een prachtig uitzicht op het eigen terrein, de twee zwembaden, het dorp dat lager ligt en de vallei waar de rivier la Beame doorheen loopt. 

Grootte

De gîtes zijn ruim en licht en hebben een  oppervlakte varierend van 60-90 m2. Verschillen in de gîtes zitten in de verhouding tussen de diverse vertrekken (woonkamer, eetkeuken en slaapkamers). Alle gîtes heben 2 a 3 slaapkamers en zijn geschikt voor minimaal 4 personen, sommige voor 6 à 8 personen.

Indeling

Alle gîtes hebben een (woon)keuken, een woonkamer, aparte slaapkamers en een badkamer. In de slaapkamers staan zowel twee- als één persoonsbedden; in overleg kan dit aangepast worden. De keukens zijn allemaal compleet ingericht met o.a. gasfornuis, oven en magnetron. In iedere woonkamer staat een stereo-installatie waar cd's gespeeld kunnen worden.  

Prijs

Le Sanglier, La Chataigne, Le Ruisseau: Euro 750,- per week

La Ruche: Euro 685,- per week

Prijzen zijn inclusief eindschoonmaak en beddengoed.